Стопкадър novini.bgСоциалистите отправиха ясно послание към властта в Пловдив.БСП сме категорично

...
Стопкадър novini.bgСоциалистите отправиха ясно послание към властта в Пловдив.БСП сме категорично
Коментари Харесай

Социалистите са против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

Стопкадър novini.bg

Социалистите отправиха ясно обръщение към властта в Пловдив.

Българска социалистическа партия сме изрично против Пловдивският панаир да бъде частна благосъстоятелност. Той е национално благосъстояние. Това съобщи на брифинг в Народното събрание Иван Петков.

" Още преди три месеца градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив се е разграничила от хората, които влязоха в Общинския съвет от листата на " Българска социалистическа партия за България ". Искаме да заявим, че това са лица, следени от Георги Гергов. Същото се случи и във Варна където под диктовката на кмета Иван Портних съветниците на ГЕРБ гласоподаваха да се върнат акциите на господин Гергов. Съветниците на Българска социалистическа партия в този случай бяха срещу ", добави той, написа novini.bg.

Петков подсети, че е било заведено и дело. " Направихме всичко допустимо да бъде сигнализирана и Прокуратурата и към този момент дълги месеци оттова няма никакъв отговор. Още преди 2 години основният прокурор съобщи, че ще направи инспекция. Нека най най-после той самият се задейства и да забележим резултатите от тази инспекция. От Българска социалистическа партия по всевъзможен метод ще запазим националния интерес ", уточни още той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР